10 jan

“Op een dag…”

Heb je ook wel eens iets waarvan je denkt dat je graag wilt, maar het niet ingepland krijgt? Ja dat ga ik ooit nog wel eens doen. Op een dag ga ik alles anders doen. Maar wanneer is ooit? Waarom lukt het niet? Misschien is het iets wat je tegen staat, of misschien wil je het helemaal niet zo graag als dat je denkt. Eigenlijk zou je moeten kijken naar je diepste gevoelens. Als je het graag wilt, waarom doe je het dan niet gewoon? Of plan het in ieder geval in! Zet voor jezelf een stok achter de deur.

Wil je iets nieuw beginnen? Maak je ideeën overzichtelijk voor jezelf, zoek hulp van fijne mensen om je heen die je kunnen helpen, en zorg dat je vooral veel plezier erin kan vinden!

Bij het maken van deze site heb ik van te voren veel nagedacht, ik vond de stap lastig omdat ik het nog niet goed voor me zag. Nadat ik een pinterest-board had aangemaakt met wat ideeën werd het allemaal wat meer tastbaar en heb je een fijn startpunt. Dit is voor iedereen natuurlijk anders en kun je zelf bepalen. Hierna heb ik hulp gevraagd aan mensen om me heen die me verder konden helpen, ik zag iets ontstaan waar ik zo blij van werd dat ik wel door moet gaan, dit is wat ik leuk vind, hier kan ik mezelf in uiten!

Je kunt vaak meer dan je denkt, als je het maar graag wilt!

5059ab110559e39429efe4f10fc30bbd dc84ce80b7f09e87f3fa4070989413b7

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »