05 apr

LIFE | Happy Easter

Het is weer Pasen! Het begint tegenwoordig steeds meer op de kerstdagen te lijken, toch? Super druk in de supermarkt, overal waar je kijkt paaseieren, paashazen, paastakken noem het maar op. Maar vooral de hoeveelheid eten verbaasd me.. ’s morgens paasontbijt, daarna paasbrunch met vrienden en afsluiten met paasgourmet bij de familie? En dat twee dagen lang. Begrijp me niet verkeerd, klinkt natuurlijk heerlijk! Maar dan denk ik in m’n achterhoofd ook aan de half ingevulde ‘March Madness Challenge’ waar ik vol energie al begonnen ben (lees: elke avond op zolder oefeningen doen) maar uiteindelijk toch de hoop heb opgegeven.. Misschien moet ik ‘March’ veranderen in ‘April’? Dan zijn in ieder geval de eerste twee weken al ingevuld..!

Happy easter everyone!

 

41fb19482308a0d236c57875efaf62f9

1f55eefbdafa13769c6e9bbdd0694836

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »