07 jun

LIFE | Cadeaukwestie

‘Wat vraag je voor je verjaardag terwijl je eigenlijk alles al hebt?’  Lekker cliché maar in mijn geval is het dit jaar weer raak. Dat je verjaardag bijna is aangebroken en iedereen je vraagt, weet je al iets leuks? Dat ik dan niet binnen enkele seconden iets kan noemen, daar schaam ik me zo erg voor! Ik hoop toch dat dit voor jou stiekem ook herkenbaar is en jullie hiervoor een betere oplossing hebben dan het antwoord: VVV bonnen komen altijd wel van pas. Je eerste antwoord zou misschien zijn, ach joh ik vind het al super gezellig dat je op mijn feestje komt! Maar diep van binnen komt het kind in je naar boven en wil je niets liever dan mooi ingepakte cadeautjes uitpakken en kaarsjes uitblazen op een grote taart.

De komende tijd zal ik al mijn leuke cadeauideeën, bijzondere merken en webshops die ik tegen kom verzamelen en delen in mijn blogjes.

4311de2ffe331d1f9d30268a4e61d3e1Opnieuw neem ik me in mijn komende levensjaar voor om alvast een lijstje te maken in mijn notities en bij te houden als me iets te binnen schiet. Want waarom kan je het hele jaar dingen bedenken maar niet twee weken voor je verjaardag? Geen idee!

Er zijn genoeg momenten in een jaar dat ik het een goed moment vind om mezelf eens blij te maken met iets nieuws. Dat je in de parfumerie staat en de dame achter de kassa vraagt; is het een cadeautje? Dat je dan stiekem ‘ Ja, graag’  zegt terwijl je het eigenlijk thuis zelf gaat uitpakken,.. klinkt dit nieuw in jouw oren? Dit zijn dus de momenten om je in te houden en het dan op ‘ het lijstje’ te schrijven.

Toch blijft natuurlijk het belangrijkste dat je er een bijzondere dag van maakt met de mensen om je heen en je viert dat je weer een jaartje ouder bent. Soms zijn cliché’s helemaal niet zo erg.

b195c819b7bd5b764d42fd6c4fcdbb76

 

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »