20 jun

NICE | Groene sapjes

Het ideale verjaardagscadeau zo vlak voor de zomer was voor mij een blender en het boekje Groene sapjes. Kom maar op met die gezonde smoothies en detox kuurtjes, ik ben er klaar voor!

In dit boekje wordt in een oogopslag duidelijk welke ingrediënten er per sapje moeten worden toegevoegd, simpeler kan niet. Wat ook super is dat er wordt uitgelegd waar het sapje goed voor is en wat de positieve werking ervan is; bijvoorbeeld vetverbranding, blaasontsteking, doorbloeding of concentratie.

Door de frisse vormgeving krijg je spontaan zin in een lekker gezond sapje of smoothie. Ik heb ze nog niet allemaal kunnen testen maar dit zijn mijn favorieten voor dit weekend. Ik twijfel nog over de detoxkuur, 7 dagen lang alleen maar sapjes waarbij je meer energie zou krijgen, je je opgewekter voelt en je krijgt heldere ideeën. Klinkt wel heel positief maar kan ik dat wel volhouden?

AARBEIENDELICATESSE – zoet

Aardbeien zijn deze maand op zijn lekkerst!

IMG_3539

NECTARINE-CITROENSMOOTHE – zoetzuur

Midden in de hooikoortsperiode gaan we deze eens testen!

IMG_3541

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »