22 jul

HOME | Ikea

Iets waar ik stiekem naar uit kijk is eens in de paar maanden heerlijk rondstruinen door de Ikea. Rustig langs de paden alle kamertjes bekijken en op zoek naar leuke spulletjes voor weinig. Iedereen heeft wel íets van Ikea in huis, en daarom vind ik het ook zo’n geweldig concept. Onbewust ga je mee in het hele koopconcept welke tot in de puntjes is uitgedacht vanaf het moment dat je binnenloopt. Waarom is het restaurant midden in de route geplaatst bijvoorbeeld? Met een volle maag koop je meer! En waarom staan er bij de kassa’s de zogenaamde eurokoopjes welke super handig zijn voor iedereen en je dus altijd wel iets meepakt! Gewoon super slim. En het maakt mij ook niets uit, het blijft een leuke winkel waar je op je doel af moet gaan wanneer je echt iets nodig hebt, en op je vrije avond heerlijk met een vriendin doorheen kan struinen om uiteindelijk toch met te veel prullaria thuis te komen.

Volgende maand valt de nieuwe catalogus 2015 weer in de brievenbus! Ik ben reuze benieuwd naar alle nieuwe artikelen, welke vanaf augustus verkrijgbaar zijn. Hieronder alvast een sneak preview

ikea_nieuws_2016_3

De showroom in Delft is inmiddels helemaal vernieuwd en er is een actie waarbij je een Ikea Cadeaupas t.w.v. 50 euro kunt winnen!

Volg @IKEA_delft op Instagram en deel jouw favoriete plekje op Instagram met #IKEADELFT en win die cadeaupas!

ikea_delft

ikea-catalogus_2015

 

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »