05 aug

NICE | Handle

Zo’n typisch product waarvan je zegt; super handig en wat simpel eigenlijk! Een mooi puur ontwerp, voor verschillende toepassingen te gebruiken en ook nog eens leuk om te zien. Dat is de Handle van Nu-interieurontwerp.

Het ontwerp is ontstaan vanuit de behoefte naar een mooie lederen handgreep voor op bijvoorbeeld kasten en keukens. Er bestonden er nog niet veel dus hebben ze zelf een ontwerp hiervoor gemaakt en produceren ze ook zelf. Het ontwerp is eenvoudig gehouden maar wel praktisch. Een lus met een mooie bevestiging is genoeg. Door nog een model te introduceren, de ‘Grip’ kan de greep ook worden toegepast op meubels waarvan je letterlijk iets meer grip nodig hebt.

Je fraait er heel eenvoudig een simpele kast mee op of je kunt ze gebruiken op een strakke witte keuken. Zelfs als kabelbinders zijn ze te gebruiken.

Ze zijn er in vier kleuren: wit, zwart, cognac en grijs en zijn zo overal mee te combineren. Ook leveren ze ‘limited edition’ grepen waarbij de kleuren steeds wisselen, bijvoorbeeld blauw, geel, taupe en donkergroen. Ze zijn er al vanaf 9,95 euro en verkrijgbaar in de webshop van Nu-Interieurontwerp

nu-interieurontwerp_handle_studiosec2

nu-interieurontwerp_handle_studiosec4

 

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »