27 mei

Mascha

Welkom bij Studio SEC! Ik ben Mascha van Steijn en wil met deze website graag dingen met jullie delen waar ik blij van word. Ik werk als interieurontwerper en ben dus altijd bezig met materialen, kleuren, stijlen en sfeer. Mijn inspiratie haal ik uit mijn dagelijks leven en alles om mij heen. Of het nu een woning, een kantoor of een winkel is, ik vind het belangrijk dat de gebruiker zich thuis voelt in zijn omgeving, de uitstraling moet bij je passen.

Bij mij thuis heb ik een strakke tijdloze basis gecreëerd waar we lange tijd van kunnen genieten. Er moet geleefd kunnen worden in huis en wordt persoonlijk door lijsten met kleurrijke foto’s en accessoires, vaak kunnen kleine details het verschil maken.

“Enjoy the little things!” Dat vind ik belangrijk in het interieur maar vooral in het hele leven, het maakt je gelukkig!

Ik heb vanuit mezelf een nuchtere kijk op het leven en vertaal dit ook in mijn werk. Vandaar de naam Studio SEC, zonder overbodige toevoegingen, geen opsmuk. Via mijn Pinterest deel ik op deze manier inspiratie en vertel in in mijn blog meer over bepaalde items die mij fascineren. Ik maak graag kennis met mensen met dezelfde interesses en op deze manier van gedachte te wisselen, dus neem gerust contact op via social media of per e-mail!

 

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »