16 feb

LIFE | Go somewhere new

26675cd27c82471f4819200b7e575ea5

Ga eens in het weekend naar iets waar je nog nooit bent geweest, een restaurant waar je altijd voorbij loopt, een winkel waarvan je al jaren denkt wat verkopen zij nou eigenlijk? Wij gaan elk jaar naar een ander land op vakantie of op stedentrip naar een stad in Nederland of Europa, wat is er leuker dan het ontdekken van nieuwe steden/verrassende landen/bijzonder culturen en verschillende mensen!

ace9be3c956de2afed3c6852b563e3cd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy.

© 2015 StudioSEC * All rights reserved
Translate »